1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

Cel Mai de Succes Cetatean al Orasului Plopeni, editia 2013

Scris de silviu

09 Decembrie 2013

Pe pagina noastra de facebook am postat un anunt prin care va anuntam organizarea unui concurs in urma caruia vom numi personalitatea cea mai de seama a urbei in anul 2013.

De’alungul lui 2013, atat pe site cat si pe facebook, am avut placerea de a va supune atentiei, nume de “fii” ai urbei care prin activitatile lor au facut ca numele orasului nostru sa fie cunoscut atat la nivel national cat si la nivel international.

Teatru - Un barbat si mai multe femei

Scris de plopeni.com

05 Decembrie 2013

ACTUALIZARE - Conform unui anunt postat pe pagina de facebook a Casei de Cultura Plopeni, piesa de teatru a fost anulata. Contravaloarea biletelor vandute poate fi recuperata de la sediul institutiei mai sus amintite. 

Ionut, campionul nostru care mangaie norii

Scris de silviu

21 Noiembrie 2013

Sunt sigur ca ati visat ca in domeniul in care activati sa fiti cel mai bun, cel mai bun din clasa, cel mai bun din familie, cel mai bun din oras samd. Cati dintre noi au indraznit sa viseze ca pot ajunge cel mai bun din lume? Cred ca toti. Dar, din pacate, doar putini reusesc acest lucru. Din fericire pentru noi locuitorii orasului Plopeni, exista un om care a ajuns la nivelul in care se poate lupta pentru suprematie. Nu locala, nu judeteana nici macar nationala.

Winter Cup editia a III-a

Scris de silviu

17 Noiembrie 2013

Intr’un moment in care fotbalul romanesc nu isi gaseste directia si in care toata lumea regreta sectiile de copii si juniori, iata ca un plopenar reuseste pentru al treilea an la rand sa stranga la Sala Polivalenta un numar record de echipe din categoria sus amintita. Mai mult, cu efort demn de o mai buna apreciere locala, Gabriel Lefter, organizatorul acestui turneu, pregateste si o serie de surprize pentru cei care vor fi prezenti in Sala Polivalenta din Plopeni. Iata mai jos lista echipelor ce vor lua parte in turneu precum si surprizele amintite.

Ce facem in weekend (27-29 Septembrie)?

Scris de silviu

27 Septembrie 2013

Cum suntem cu un pas in weekend, a venit vremea sa ne tinem promisiunea si sa va facem cunoscute destinatiile de sfarsit de saptamana. Programul este alcatuit din activitatile clasice - sport, teatru, film dar si de evenimente care din pacate nu sunt atat de dese pe cat ne’am dori,  si anume:  activitati practice pentru copii si clasicul de acum Salon Auto Ploiesti. Pentru mai multe detalii, iata mai jos programul.

Facebook