1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

Dragos Nita, candidatul PNL la Primaria Plopeni, se destainuie alegatorilor

Scris de silviu

26 Mai 2016

Al doilea candidat care a avut amabilitatea de a ne raspunde intrebarilor este Primarul in functie, domnul Dragos Nita. Iata mai jos raspunsurile acestuia la intrebarile prietenilor plopeni.com 

Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

Scris de silviu

24 Mai 2016

Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

Idei de campanie pentru Plopeni

Scris de silviu

08 Aprilie 2016

Pentru ca suntem in prag de alegeri si evident vom primi asigurari de la vecinii nostri politicienii ce si cum despre binele urbei noastre, ne-am gandit, pentru a le usura munca, sa le sugeram cateva actiuni, nu doar interesante ci si necesare a.i. orasul Plopeni sa fie asa cum toti ni-l dorim. Ceea ce urmeaza sunt ideile noastre ale celor de la plopeni.com – Stiri de acasa. Daca Primarul ales si echipa de consilieri nou aleasa vor considera ca ideile noastre merita a fi implementate, suntem aici pentru a ajuta la infaptuirea lor.

Marea Curatenie, Plopeni, 28 Mai

Scris de silviu

24 Martie 2016

Un grup de tineri din orasul nostru au considerat ca ceea ce se intampla cu cea mai mare bogatie pe care orasul nostru o are, este alarmant! Padurea Plopeni, ca despre ea vorbim, se gaseste intr-o stare (cel putin in zonele marginale), care nu ne reperezinta. Acesti grup de tineri au preluat initiativa si doresc igienizarea zonelor de padure din imediata apropiere a orasului. In acest scop,  acesti tineri doresc implicarea cat mai multor localnici, a institutiilor locale (cu logistica) precum si a unor sponsori pentru a putea procura cele necesare strangerii gunoaielor.

Semimaratonul Orasului Plopeni

Scris de silviu

01 Octombrie 2015

Pentru ca in orasul nostru activitatile sportive au fost si vor fi ceva normal, avem bucuria sa va anuntam ca la jumatatea lunii octombrie se va desfasura un eveniment care va readuce Padurea Plopeni in centrul atentiei noastre. Asociatia Elite Running a avut inspiratia sa includa in calendarul activitatilor dumnealor si orasul nostru, tinand cont de frumusetea naturala a Plopeniului. Va prezentam in ceea ce urmeaza, anuntul organizatorilor referitor la "Semimaratonul Orasului Plopeni". plopeni.com - Stiri de acasa are bucuria sa se gaseasca in lista partenerilor media.

Facebook