1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

Semimaratonul Orasului Plopeni

Scris de silviu

01 Octombrie 2015

Pentru ca in orasul nostru activitatile sportive au fost si vor fi ceva normal, avem bucuria sa va anuntam ca la jumatatea lunii octombrie se va desfasura un eveniment care va readuce Padurea Plopeni in centrul atentiei noastre. Asociatia Elite Running a avut inspiratia sa includa in calendarul activitatilor dumnealor si orasul nostru, tinand cont de frumusetea naturala a Plopeniului. Va prezentam in ceea ce urmeaza, anuntul organizatorilor referitor la "Semimaratonul Orasului Plopeni". plopeni.com - Stiri de acasa are bucuria sa se gaseasca in lista partenerilor media.

Millau si Plopeni, orase infratite

Scris de silviu

29 Septembrie 2015

Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Corina prinde "Aripi smulse" spre succes!

Scris de silviu

02 Iunie 2015

Ca orasul nostru nu duce lipsa de talente am demonstrat-o in ultima perioada cu varf si indesat. La noi pe site ati auzit pentru prima oara de nume precum Ionut Zinca, Irina Ionita sau oricare alta persoana cu buletin de Plopeni care a reusit sa performeze in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Ca nu ne vom opri aici, e evident pentru toata lumea. De ce? Pentru ca exista resursa umana in micul nostru oras gata sa explodeze si sa uimeasca lumea. Asa este si cazul Corinei Savu!

Aplauze pentru Irina!

Scris de silviu

12 Mai 2015

Sunt momente in viata cand cuvintele nu-si gasesc rostul. Astazi este un astfel de moment. Sunt situatii cand linistea trebuie sa inlocuiasca vorbele, acest lucru se intampla deobicei in situtatii triste. Pentru noi cei din Plopeni, din fericire, linistea TREBUIE inlocuita cu aplauze!

Impreuna pentru un Plopeni mai frumos

Scris de silviu

29 Aprilie 2015

Sunt idei care trebuiesc imbratisate si de ce nu, promovate. Dupa “Cartea din Parc”, vrem sa lansam o noua provocare, de data asta sustinerea trebuie sa fie si mai mare, nu doar din partea voastra ci si din partea autoritatilor.

Proverbe

Calul de dar nu se caută la dinţi

Sondaj

Sunteţi de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân?

 

 

 


  Rezultate

Utilizatori Online

Avem 35 vizitatori online

Autentificare

Login With Facebook

Facebook