1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

No comment - episodul 2 (zona V-uri)

Scris de silviu

11 Mai 2010

Continuăm seria de fotografii care ne lăsa fără comentarii şi vă propunem o fotografie făcută în urma unui comentariu al unui cititor de al nostru.

Iată comentariul şi fotografia:

Liga A Prahova - etapa a XXIX-a

Scris de silviu

10 Mai 2010

Aşa cum ne-a obişnuit, CSO Plopeni a reuşit să câştige şi meciul din etapa 29. Jocul a avut loc Sâmbăta 08 mai de la orele 18.00 pe stadionul Gheorghe Şilaev, scorul fiind de 3-1, golurile echipei noastre fiind marcate de L. Costache ('20), R. Huza ('75), E. Drugău (85). Având în vedere că Avântul Măneciu a pierdut şi în etapa curentă, CSO Plopeni s-a distanţat la 19 puncte în fruntea clasamentului.

Iată clasamentul:

Hotărârile Consiliului Local - Aprilie 2010

Scris de silviu

07 Mai 2010

În urmă întâlnirii pe care am avut-o cu Primarul oraşului Plopeni (vezi art. Discuţiile plopeni.com - Primarul Dragoş Niţă) ne-am arătat disponibilitatea de a găzdui pe site anumite decizii pe care Consiliul Local şi Administraţia Locală le ia a.î., noi cetăţenii oraşului să fim mai bine informaţi. Acest lucru s-a întâmplat prin bunăvoinţa doamnei Cornelia Fugulin, căreia îi mulţumim pe această cale. Am primit pe adresele noastre de e-mail "Hotărârile Consiliului Local pe luna Aprilie" a.c. Ne ţinem de cuvânt şi facem o selecţie a acestor decizii.

Liga A Prahova etapa a XXVIII-a

Scris de silviu

05 Mai 2010

Încă o victorie pentru CSO Plopeni, care, în etapa de ieri, a reuşit să răzbune înfrângerea din meciul de Cupa României şi a învins pe terenul Gloriei Vâlcăneşti cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de Bunea, în minutul 27, din lovitură liberă.

Reamintim că CSO Plopeni ocupă locul 1 la o distanţă de 16 puncte faţă de Avântul Măneciu, obiectivul echipei noastre este acela de a promova în Divizia C (în urma unui baraj). Un alt obiectiv de acesta dată neoficial, ar fi de a termina campionatul fără înfrângere. Să le urăm succes în îndeplinirea ambelor obiective!

No comment - episodul 1

Scris de plopeni.com

03 Mai 2010

De astăzi vrem să deschidem un colţ al site-ului pe care să-l numim colţul No comment, în care voi, cetăţenii Plopeniului să aveţi un rol activ.

Vrem ca în cadrul acestei rubrici să postăm fotografii care v-au atras atenţia şi v-au lăsat fără comentarii. Singurul amendament ar fi acela ca pozele să fie neapărat din Plopeni. Aşteptăm pozele voastre la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Şi pentru ca să începem deja aceasta rubrică, avem noi o primă poză făcută în acest weekend la Clubul Uzinei:

Proverbe

Când omul cade îi piere şi umbră

Sondaj

Sunteţi de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân?

 

 

 


  Rezultate

Utilizatori Online

Avem 99 vizitatori online

Autentificare

Login With Facebook

Plopeni in presa

Facebook