1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

No comment - episodul 2 (zona V-uri)

Scris de silviu

11 Mai 2010

Continuăm seria de fotografii care ne lăsa fără comentarii şi vă propunem o fotografie făcută în urma unui comentariu al unui cititor de al nostru.

Iată comentariul şi fotografia:

Liga A Prahova - etapa a XXIX-a

Scris de silviu

10 Mai 2010

Aşa cum ne-a obişnuit, CSO Plopeni a reuşit să câştige şi meciul din etapa 29. Jocul a avut loc Sâmbăta 08 mai de la orele 18.00 pe stadionul Gheorghe Şilaev, scorul fiind de 3-1, golurile echipei noastre fiind marcate de L. Costache ('20), R. Huza ('75), E. Drugău (85). Având în vedere că Avântul Măneciu a pierdut şi în etapa curentă, CSO Plopeni s-a distanţat la 19 puncte în fruntea clasamentului.

Iată clasamentul:

Hotărârile Consiliului Local - Aprilie 2010

Scris de silviu

07 Mai 2010

În urmă întâlnirii pe care am avut-o cu Primarul oraşului Plopeni (vezi art. Discuţiile plopeni.com - Primarul Dragoş Niţă) ne-am arătat disponibilitatea de a găzdui pe site anumite decizii pe care Consiliul Local şi Administraţia Locală le ia a.î., noi cetăţenii oraşului să fim mai bine informaţi. Acest lucru s-a întâmplat prin bunăvoinţa doamnei Cornelia Fugulin, căreia îi mulţumim pe această cale. Am primit pe adresele noastre de e-mail "Hotărârile Consiliului Local pe luna Aprilie" a.c. Ne ţinem de cuvânt şi facem o selecţie a acestor decizii.

Liga A Prahova etapa a XXVIII-a

Scris de silviu

05 Mai 2010

Încă o victorie pentru CSO Plopeni, care, în etapa de ieri, a reuşit să răzbune înfrângerea din meciul de Cupa României şi a învins pe terenul Gloriei Vâlcăneşti cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de Bunea, în minutul 27, din lovitură liberă.

Reamintim că CSO Plopeni ocupă locul 1 la o distanţă de 16 puncte faţă de Avântul Măneciu, obiectivul echipei noastre este acela de a promova în Divizia C (în urma unui baraj). Un alt obiectiv de acesta dată neoficial, ar fi de a termina campionatul fără înfrângere. Să le urăm succes în îndeplinirea ambelor obiective!

No comment - episodul 1

Scris de plopeni.com

03 Mai 2010

De astăzi vrem să deschidem un colţ al site-ului pe care să-l numim colţul No comment, în care voi, cetăţenii Plopeniului să aveţi un rol activ.

Vrem ca în cadrul acestei rubrici să postăm fotografii care v-au atras atenţia şi v-au lăsat fără comentarii. Singurul amendament ar fi acela ca pozele să fie neapărat din Plopeni. Aşteptăm pozele voastre la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Şi pentru ca să începem deja aceasta rubrică, avem noi o primă poză făcută în acest weekend la Clubul Uzinei:

Facebook