1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

Din 20 Noiembrie circulatia ingreunata spre Ploiesti

Scris de silviu

30 Octombrie 2014

Lucrarile la sensul giratoriu de la intersectia DN1A si DJ 102, in zona Centura Nord a Municipiului Ploiesti avanseaza, ajungand conform spuselor Presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, la un nivel de 38.9 %.

Gradinita "Frunza de Stejar" bate la usa internetului

Scris de silviu

26 Septembrie 2014

Vorbim despre educatie mai mult ca oricand. Acest lucru fiind cauzat de multe situatii nefericite care au dus, vrand nevrand,  la un declin, al carui final il asteptam cat mai repede. Exista in acest semi intuneric in care ne zbatem , oameni care cred si fac tot posibilul sa schimbe lucrurile. Cred ca daca in fiecare scoala, gradinita, liceu, universitate, dorinta de mai bine ar insemna o mai mare deschidere catre nou si catre binele celui pe care il educam, cred, o mai spun o data, ca lucrurile ar sta mult mai bine. Din fericire pentru noi, locuitori ai orasului Plopeni, cineva gandeste in directia mai sus amintita. Despre ce e vorba, vedeti mai jos.

"Pro Musica" la editia a V-a

Scris de silviu

24 Septembrie 2014

Aflat la a V-a editie, Festivalul "Pro Musica", festival de muzica corala, se va desfasura in acest sfarsit de saptamana la Casa de Cultura Plopeni. Va prezentam detaliile evenimentului primite de la organizatori.

Refresh spre un viitor mai bun

Scris de silviu

17 August 2014

Lasand in spate bucuria reusitei unui eveniment, pe care cu mai putin de o luna in urma, nu il credeam posibil, cred, ca la aproape o saptamana dupa demararea proiectului "Cartea din Parc", ar fi cazul sa stam stramb si sa judecam drept situatia in care ne gasim.

Primul proiect outdoor din Plopeni, la start

Scris de silviu

12 August 2014

A fost si inca este: "Cartea din parc" nu este un proiect pierdut la nastere ci este un proiect care din prima zi a reusit! Un numar impresionant de copii si un numar frumos de parinti au tinut sa fie langa noi la primul proiect ce nu are legatura cu mediul on-line. 

Proverbe

Prostul întâi o croieşte apoi o gândeşte

Sondaj

Sunteţi de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân?

 

 

 


  Rezultate

Utilizatori Online

Avem 53 vizitatori online

Autentificare

Login With Facebook

Facebook