1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

Primul proiect outdoor din Plopeni, la start

Scris de silviu

12 August 2014

A fost si inca este: "Cartea din parc" nu este un proiect pierdut la nastere ci este un proiect care din prima zi a reusit! Un numar impresionant de copii si un numar frumos de parinti au tinut sa fie langa noi la primul proiect ce nu are legatura cu mediul on-line. 

Cartea din Parc

Scris de silviu

06 August 2014

Vestile bune legate de evenimentul nostru "Cartea din Parc" continua. Astazi am primit confirmarea ca Stiri de acasa - Plopeni.com, apare la TV!

"Cartea din Parc" prinde contur

Scris de silviu

28 Iulie 2014

Va anuntam intr'un articol anterior dorinta noastra de a revitaliza orasul Plopeni prin activitati culturale. V'am propus si din fericire, reactia voastra a fost peste asteptari, infiintarea unei biblioteci in aer liber, activitate pe care am dori sa o numim "Carte din Parc". Avem noutati pentru voi si suntem bucurosi sa vi le impartasim.

Adanc in "munte" in Macedonia

Scris de Motoschetarii & silviu

28 Iulie 2014

Cum aventura inseamna actiune, uite ca am primit primele vesti de la prietenii nostri. Avem detalii despre cea mai frumoasa si palpitanta poveste pe care Motoschetarii au avut'o pana acum in incercarea lor de a cucerii Balcanii. Istorisirea de mai jos ne'a fost relatata de baieti in exclusivitate. Va lasam sa va bucurati de o poveste pe care cu siguranta si ei si noi nu o vom uita nici o data.

Motoschetarii din nou la drum

Scris de silviu

26 Iulie 2014

In viata exista doua categorii de oameni, cei care fac ca lucrurile sa se intample si cei care urmaresc evenimentele produse de cei din prima categorie. Ca si anul trecut, va voi vorbi de cei care produc evenimente.

Proverbe

Cel flămând se visează mâncând

Sondaj

Sunteţi de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân?

 

 

 


  Rezultate

Utilizatori Online

Avem 61 vizitatori online

Autentificare

Login With Facebook

Facebook