1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

Motoschetarii din nou la drum

Scris de silviu

26 Iulie 2014

In viata exista doua categorii de oameni, cei care fac ca lucrurile sa se intample si cei care urmaresc evenimentele produse de cei din prima categorie. Ca si anul trecut, va voi vorbi de cei care produc evenimente.

Educam prezentul pentru viitor

Scris de silviu

19 Iulie 2014

Ne falim cu "produsele" de export pe care orasul Plopeni le'a produs de alungul anilor si cand vorbim de "produse" ne referim la valorile umane care au plecat la "lupta" cu viata avand bagajul de cunostinte format si slefuit aici in orasul din padure.
Pentru a continua acest "program de slefuire" si de crestere a nivelului de educatie al cetatenilor orasului nostru, noi cei de la www.plopeni.com am solicitat institutiei culturale numarul unu din Plopeni ajutorul. Despre ce e vorba?

Colegi de banca

Scris de Avi

30 Mai 2014

Imi amintesc de parca ar fi fost ieri. Ne asteptam una pe cealalta in fata blocului doar pentru a merge impreuna la scoala

Inteligenta , munca si ambitie. Ingrediente pentru reusita

Scris de silviu

17 Mai 2014

O cunoasteti pe Irina? Raspunsul ar fi cu siguranta: care Irina? Domnisoara despre care vreau sa va vorbesc e o adolescenta, in clasa a XI-a,  pe care vremurile si naravurile anilor pe care ii traim, nu au marcat'o.

Program de Paste la Biserica din Plopeni

Scris de silviu

17 Aprilie 2014

Cum la sfarsitul acestei saptamani crestinii ortodocsi cinstesc Invierea Domnului, avem bucuria sa va prezentam in cele ce urmeaza programul liturgic al Bisercii din Plopeni.

Proverbe

Cele rele să se spele, cele bune să se-adune

Sondaj

Sunteţi de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân?

 

 

 


  Rezultate

Utilizatori Online

Avem 22 vizitatori online

Autentificare

Login With Facebook

Facebook