1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Plopeni01
Plopeni02
Plopeni03
Plopeni04
Plopeni05
Plopeni06
Plopeni07
Plopeni08
Plopeni09
Plopeni10

Plopeni este situat în zona de sud a judeţului Prahova, la 13 km nord de municipiul Ploieşti.

Suprafaţa: Oraşul se întinde pe o suprafaţă de 473 ha, din care 265 ha păduri;

Populaţia: 9611 de locuitori;  Căi de acces: DN 1, DN 1A

Declarat oraş în anul 1968, această urbe a descins din satul Stejarul, fosta colonie muncitorească Mărgineanca. Oraşul Plopeni a cunoscut o intensă dezvoltare economică, înscriindu-se în categoria centrelor urbane cu funcţii industrial-specializate, respectiv industria construcţiilor de maşini.

Oraşul Plopeni este amplasat în apropierea unor importante artere de comunicaţie, de pe valea Teleajenului şi a Prahovei, ce au reprezentat vechi axe de legătura între Transilvania şi Tara Romanească şi este străbătut de traseele cultural-turistice “Drumul Vinului” şi “Drumul Sării”.

Program de Paste la Biserica din Plopeni

Scris de silviu

17 Aprilie 2014

Cum la sfarsitul acestei saptamani crestinii ortodocsi cinstesc Invierea Domnului, avem bucuria sa va prezentam in cele ce urmeaza programul liturgic al Bisercii din Plopeni.

Noi suntem orasul asta! Omul sfinteste locul sau invers?

Scris de Avi

14 Aprilie 2014

Dupa mai bine de cinci ani in care aici pe site randurile articolelor noastre au fost realizate 100% de barbati, iata ca a venit momentul sa cedam "creionul" si celor mai sensibile dintre noi si le-am numit aici pe doamne si domnisoare. Avem bucuria sa va prezentam primul articol al celei mai noi membre a echipei plopeni.com, pe numele de blogger: Avi. Mult succes si la multe articole aici, pe pagina Plopenarilor de oriunde.

Iata mai jos articolul integral.

Liga A Prahova revine de maine

Scris de silviu

06 Martie 2014

Incepand de maine se da startul in returul Ligii A Prahova. CSO Plopeni deschide etapa a XVIII-a,  in meciul cu CS Ceptura. Va prezentam mai jos programul returului.

Trupa Replici, copilul cel mic al Casei de Cultura

Scris de Mihai

05 Februarie 2014

Da, exista un copil al Casei de Cultura din oras. Copilul de care nu prea se vorbeste aproape niciodata, doar in cercuri restranse. Este trupa de teatru "Replici". Cea care aduce premii in mod constant, de la fiecare festival culege cate un premiu, de cele mai multe ori si doua. Reprezinta cu succes in tara orasul, liceul si Casa de cultura.

Cel Mai de Succes Cetatean al Orasului Plopeni, editia 2013

Scris de silviu

09 Decembrie 2013

Pe pagina noastra de facebook am postat un anunt prin care va anuntam organizarea unui concurs in urma caruia vom numi personalitatea cea mai de seama a urbei in anul 2013.

De’alungul lui 2013, atat pe site cat si pe facebook, am avut placerea de a va supune atentiei, nume de “fii” ai urbei care prin activitatile lor au facut ca numele orasului nostru sa fie cunoscut atat la nivel national cat si la nivel international.

Proverbe

Buturuga mica răstoarnă carul mare

Sondaj

Sunteţi de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân?

 

 

 


  Rezultate

Utilizatori Online

Avem 32 vizitatori online

Autentificare

Login With Facebook

Facebook