1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Aleea nimănui

PDF Imprimare Email

Ne aflăm intr-o perioadă ploioasă a anului care s-a lăsat cu destule probleme pentru semeni de ai noştri din anumite colţuri ale ţării. Însă, articolul de faţă nu se vrea a fi o analiză a lipsei de interes a celor care, ani de zile au folosit titularitura de Ministru sau Secretar de Stat doar pentru a da valoare CV-ului ci vrea să scoată în evidenţă cum o rută destul de folosită şi plasată în centrul oraşului nostru, este tratată cu dispreţ şi indiferenţă de cei pe care îi numim edili ai urbei noastre.

Este vorba de aleea care face legătura între Palatul Administrativ al UM Plopeni şi Bulevardul Independenţei implicit Autogara Plopeni. De ani de zile aceasta “scurtătură” este lăsată de izbelişte fără să înţelegem cum o rută atât de folosită de pietoni şi nu numai, este trecută la categoria şi altele. Poate fiindcă “riverani” cu această alee sunt locatarii Căminului 2, oameni care nu au o influenţa atât de mare la nivelul edililor, ca de exemplu locatarii situaţi în cartierul Diana – această Sarmisegetuza a oraşului Plopeni.

Ca să înţelegeţi ce se întâmplă într-o perioadă ploioasă în acesta zonă mai jos găsiţi o fotografie făcută zilele trecute.

Prin prezenta, rugăm pe cei care au în fişa postului acesta zonă din plin centru oraşului, să ia măsuri a.î. cetăţenii care lociuesc în această parte a urbei şi nu numai, să se bucure de un mediu plăcut şi demn de un oraş European şi nu de un mediu rural aşa cum se prezintă acum.

gherghita

Comentarii  

 
0 #2 maria 08-07-2010 09:00
Nu este cazul si nici nu avem motive sa ne bucuram la ,,zilele orasului".Daca primaria are banuti ar putea sa faca si altceva cu ei.Ca tot se vorbea de alei de ce nu s-ar pava aleea de langa gardul primariei pe partea dreapta cum mergi spre iesirea din oras? Sau de ce nu s-ar rezolva incalzirea in casa de cultura?
Citat
 
 
0 #1 silviu 08-07-2010 07:15
de ce nu organizati zilele orasului acolo?

mai face vanzare si patronul binecunoscutulu i magazin.....
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează