1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Atenţie, cad arbori!

PDF Imprimare Email

Sâmbătă, în “pelerinajul” meu la cimitirul din Plopeni, acolo unde din păcate pentru noi, îi avem pe cei dragi trecuţi în nefiinţă, am văzut un lucru care m-a cutremurat prin consecinţele pe care le-ar fi putut avea. Ce s-a întâmplat? Un arbore a căzut în curtea cimitirului.

Martor ocular, d-na Simion, ne-a povestit cum, din senin, trunchiul unui arbore, probabil slăbit de furtunile de săptămâna trecută, a căzut peste mormântul celor dragi dummneaei şi mormintele învecinate. Norocul sau providenţa, a făcut ca doamna să părăsească zona respectivă cu câteva zeci de secunde înainte şi astfel să scape nevătămată.

La momentul prezentei - situaţia este descrisă mai bine de fotografia de mai jos.

Cum incidentul s-a petrecut sâmbătă, nimeni din Administraţie neputând fi contactat - doamna Simion ne-a rugat să facem un apel către Administraţia Locală şi/sau Parohia Plopeni a.î. trunchiul arborelui să fie îndepărtat de pe mormintele afectate şi gardul cimitirului reparat.

cimitir_poza

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează