1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Banii noştri încotro? Soluţii de la cititori

PDF Imprimare Email

Din categoria unde considerăm că ar trebui investiţi banii publici ai Primăriei, astăzi venim în ajutorul consilierilor noştri, care în “lungile” şedinţe de consiliu, nu cred că au timp să ia în discuţie lucruri mărunte că acesta pe care îl vom prezenta mai jos.

Unul din cititorii noştri ne roagă să le atragem atenţia edililor de noroiul care se produce în urma ploilor pe un traseu exclusiv pietonal - este vorba de aleea care face legătura dintre Gara Plopeni şi pod (vezi foto). Cititorul nostru, şi nu doar el, consideră oportun ca acest traseu să fie asfaltat.

Credem că Primăria deţine în buget suma care să acopere cheltuiala cu asfaltarea acestei zone, mai ales că este vorba de o lungime de aproximativ 100 metri (poate şi mai puţin). În schimb, recunoştinţa celor din cartierul blocurilor AC sau a celor care călătoresc cu trenul şi a liceenilor ar fi foarte mare.

Vreau să închei şi să le amintesc consilierilor noştri (discut despre consilieri pentru că în “fişa postului” dumnealor intră şi acest lucru şi anume venirea cu propuneri a.î. imaginea oraşului să se îmbunătăţească) că lucrurile mărunte întotdeauna fac lucrurile mari.

alee_gara_pod

Comentarii  

 
0 #1 ce conteaza 02-08-2010 20:14
sper sa apuc ziua in care aleea respectiva , pe care am strabatut-o cativa zeci de ani in drumul spre scoala sa fie macar betonata daca nu se poate asfalta ....unii dintre noi am fi apreciat mai mult rezolvarea acestei probleme decat balciul intitulat "zilele orasului" care s-a petrecut acu' ceva timp.ps: merci Silviu pt articolul asta .
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează