1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Impreuna pentru un Plopeni mai frumos

PDF Imprimare Email

Sunt idei care trebuiesc imbratisate si de ce nu, promovate. Dupa “Cartea din Parc”, vrem sa lansam o noua provocare, de data asta sustinerea trebuie sa fie si mai mare, nu doar din partea voastra ci si din partea autoritatilor.

In anumite colturi ale tarii, tineri ca noi, cu idei si dragoste de locurile natale au imbunatatit calitatea zonelor din vecinatatea lor in diferite forme. Una din activitati ne-a atras atentia si credem noi ca ar putea fi aplicata si in Plopeni.

O artista pe nume Eva Radu, a dorit sa infrumuseteze strada Xenofon din Bucuresti. Sunt sigur ca mojoritatea ati vazut sau citit in media reportajul cu amenajarea treptelor de pe strada mai sus aminitita. Daca nu, va oferim noi posibilitatea sa vedeti despre ce e vorba, accesand link-ul de mai jos:

http://www.digi24.ro/oameni/Oameni+Eva+Radu+artist+plastic+strada+Xenofon

Avem si noi in Plopeni trepte ce sunt uitate de timp si de autoritati. Aceste trepte reprezentau pentru scolarii anilor 80 -90 punctul de atractie de la sau spre scoala. Da, vorbim despre treptele de la podul din Plopeni.

Vreti sa vedem cum arata aceste trepte? Iata o fotografie facuta, cei drept, cu ceva timp in urma. La momentul prezentei starea lor nu  s-a imbunatatit considerabil. Trist, nu-i asa?

Ce e de facut?  Sa ne unim fortele toti cei cu dragoste de Plopeni si sa refacem acest punct de atractie care ne-a facut copilaria putin mai colorata.

Ce propunem noi:

-          Reabilitarea acestor trepte spre a putea intra din nou in circuitul pietonal (activitatea ce intra in scopul administratiei locale);

-          Aducerea acestei zone la un nivel care sa permita unor artisti infrumusetarea acestui colt de oras;

-          Contactarea unor artisti outdoor care sa puna in aplicare solicitarea noastra;

-          Stabilirea picturii pe care dorim sa o realizam (sondaj pe pagina noastra de facebook);

-          Sponsori care sa sustina  cheltuielile ( vopsea, manopera);

Daca printre voi exista persoane care sa adere la acest tel, sunt binevenite.

Daca va place acest proiect, va rugam sa il faceti cunoscut prietenilor vostri a.i. sustinerea sa fie una care sa ne asigure resursele necesare finalizarii acestui demers!

plopeni pod

trepte

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează