1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Lucrări de reabilitare şi amenajare

PDF Imprimare Email

După cum lesne se poate observa, în oraş au loc lucrări de reabilitare a trotuarelor şi de amenajare a unor locuri de parcare. Am vrut să aflăm care este proiectul Primăriei şi l-am contactat telefonic pe domnul Primar Dragoş Niţă, care ne-a declarat următoarele:

“Suntem în plin şantier cu multe zone din oraş, încercăm în limita bugetului pe care îl deţinem să rezolvăm până la sfârşitul anului amenajarea unor parcări după cum urmează: lângă Poliţie, în zona V-uri şi pe Str. Biruinţei, locuri de joacă în zona V-uri şi aceeaşi Str. Biruinţei. În acelaşi timp continuăm procesul de pavare a trotuarelor, în zona stadionului lucrările sunt finalizate, am început în zona Sălii Polivalente şi din păcate nu ştim dacă vom putea finaliza anul acesta tronsonul Poşta – Autogara, acest lucru cauzându-se bugetului. În cazul în care cei din administraţia centrală vor suplimenta bugetul, vom încerca finalizarea întregului proiect început anul trecut.”


sala_polivalenta

Comentarii  

 
0 #2 nemultumitul 15-09-2010 16:37
hai si cu aleea de la spital la gara ....lata de 1 metru si lunga de 70 de metrii ....nu trebuie pavaj macar un ciment sau asfalt ...nu gasesti [cenzurat]le vreo 10-15 milioane la un preten (sponsor) d-al [cenzurat]le si apoi pui ca volosevici (la ploiesti ) : 'proiect Nitza' ...hai sa te mai aleaga lumea !
Citat
 
 
0 #1 aria52 15-09-2010 11:13
eu nu mai cred in minuni!nu e vorba de buget, ci de ordine. face trotoareele si bordurile...asta e reteta clasica a platilor catre smekeri ptca te-au adus la putere. Si ca sa nu fiu acuzat de teoria conspiratiei, atuncati o privire la trotoarul proaspat facut la stadion, in fata biserivii. Denivelat, arata ca un sah prost, cine a dat aprobare pe asa ceva, si-a batut joc de noi
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează