1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

PDF Imprimare Email

A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 

Plopeni.com: Buna ziua, bine v-am gasit!

P.com: Daca ar fi sa va prezentati cu un cuvant, care ar fi acela?

Marius Petre: ONOARE

P.com: Acum cred ca e cazul sa va faceti o prezentare mai ampla. Ce ar trebui sa stie cetatenii orasului Plopeni despre dv?

Marius Petre: Ma numesc PETRE MARIUS CRISTIAN şi am 34 de ani. Sunt căsătorit, am doi copii, un băieţel (6 ani ) şi o fetiţă (1 an şi jumătate). Am absolvit Colegiul Militar de Apărare “Dimitrie Cantemir” din localitatea Breaza, dupa aceea Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică cu profilul Utilaj Tehnic Petrolier, din cadrul Universităţii Petrol- Gaze Ploieşti. Tot aici am absolvit şi un Master de Tehnologii Moderne de Proiectare şi Fabricare a Utilajului Petrolier. Toate aceste studii, aptitudini, şi calificări dobândite de-a lungul timpului m-au recomandat şi mi-au asigurat posibilitatea de a ocupa posturi de conducere în unele dintre cele mai importante companii din lume precum Shell Gas Romania ( 2007- 2011 , Şef birou logistică şi administrativ), Harsco Infrastructure Romania ( 2011- 2013, Manager punct de lucru), Halliburton Energy Services Romania ( 2014- prezent, Manager depozite ).

P.com: Inainte de a incepe sa discutam lucruri importante, cred ca ar fi interesant de stiu care sunt pasiunile candidatului?

Marius Petre: Sport, calatorii, descoperirile stiintei.

P.com: Care a fost motivatia pentru care ati ales sa candidati?

Marius Petre: Principalul motiv care m- a împins sa candidez la Primăria orașului Plopeni a fost dorința de a oferi un viitor mai bun tuturor cetățenilor, dar în special copiilor și tinerilor pentru a le crea oportunități și a -i determina să rămână aici după terminarea studiilor.

P.com: Care credeti ca este cel mai mare atu al orasului Plopeni?

Marius Petre: Locuitorii orasului, pentru ca sunt oameni gospodari, cu credinta in Dumnezeu si demnitate.

P.com: Care e cel mai important atu al echipei de consilieri?

Marius Petre: Profesionalismul.

P.com: Va rog sa alegeti de pe lista candidatilor acel nume de consilier pe care il considerati indispensabil pentru dvs? Si de l-ati ales?

Marius Petre: Nu am cum sa aleg doar unul singur. Pentru prima data in istoria alegerilor locale din orasul Plopeni s-a reusit formarea unei echipe cu oameni capabili, responsabili si eficienti. Pe toti acestia i-am ales , fiindca stiam ca vor aduce un aport de competenta si expertiza in echipa.

P.com: Ce alta persoana ati fi vrut sa o aveti alaturi pe lista partidului, dar nu s-a putut?

Marius Petre:  Am cel putin doua persoane care mi-as fi dorit sa fie pe lista: Ispas Dragos si Ion Catalin. Dragos nu a avut timpul necesar sa rezolve problema personala, iar Catalin a fost plecat pentru o perioada indelungata in SUA.

P.com: Va rog numiti trei mari proiecte pe care doriti sa le implemantati in urmatorii patru ani. As dori ca aceste proiecte sa fie masurabile. Adica sa ne spuneti de unde veti avea fonduri pentru realizarea lor, in cat timp credeti ca veti putea reusi sa le implementati si care va fi impactul asupra cetatenilor orasului nostru?

Marius Petre: Cele trei mari proiecte sunt:

 1.        Crearea de locuri de munca prin atragerea de investitori: prin acordarea de facilitati sau gratuitati pentru o perioada de timp si in anumite conditii si prin negocierea cu UM Plopeni pentru inchirierea si amenajarea unor hale sau terenuri  in contul impozitelor si taxelor neachitate la bugetul local.
 2.        Accesarea de fonduri europene pentru proiecte precum : terenuri de sport, spatii de joaca pentru copii , reabilitaretermica a blocurilor , reamenajarea si reconfigurarea spatiului urban al orasului Plopeni , infiintarea unui adapost pentru cainii comunitari.
 3.        Curatenia orasului la zona periferica prin inventarierea anexelor gospodaresti si identificarea celor neutilizate; prin curatarea spatiilor unde exista anexe neutilizate si oferirea acestora spre folosire catre investitori si crearea unor terenuri de sport. Dupa cum se stie aceste proiecte necesita investitii financiare minime, nesemnificative.  Abilitatile mele de manager si competentele oamenilor din echipa mea, pot duce la indeplinirea acestora intr-o perioada scurta de timp.

P.com: Una din marile probleme ale orasului nostru o constituie lipsa locurilor de munca? Care vor fi actiunile pentru aducerea unor investitori? La fel rugamintea ar fi ca raspunsul sa fie justificat de date masurabile.

Marius Petre: Am raspuns deja la intrebarea de mai sus. Datorita faptului ca am lucrat numai in mediul privat in unele dintre cele mai mari companii din lume, stiu deja ce vor investitorii pentru a isi demara proiecte de lunga durata in localitatea noastra. Nu pot aprecia exact numarul de locuri de munca create, nu am cum sa spun ca vor fi 2000 sau 7000, asa cum au facut-o cei care au candidat pana acum la primaria orasului Plopeni, dar stiu ca am abilitatile necesare de a convinge si retine orice companie serioasa care isi doreste sa investeasca pe teritoriul acestui oras.

Plopeni.com: Unul din marile avantaje ale orasului Plopeni il constituie apropierea de Ploiesti, unul din cele mai dezvoltate orase ale tarii. Este mai mult decat stiut faptul ca transportul public dinspre si spre Ploiesti nu se ridica la standardele pe care navetistii din Plopeni si l-ar dori. Exista mari probleme cu microbuzele care merg pe aceasta ruta: microbuze vechi, program nerespectat, la sfarsit de saptamana orar aproape inexistent. Cum veti rezolva aceasta problema avand in vedere ca printre navetisti se numara elevi (scoalari si liceeni) si studenti.

Marius Petre: Putem rezolva aceasta problema prin verificarea contractului cu firma de transport și efectuarea de controale periodice pentru a ne asigura ca firma respecta în totalitate clauzele contractuale și normele de siguranță pentru transportul de persoane. În caz de nerespectare se va rezilia contractul cu firma respectiva și se va realiza o noua licitație într-un mod transparent.

Plopeni.com: HidroPrahova si activitatea pe care o desfasoara este una din sursele de nemultumire constanta a cetatenilor, fie ca e vorba de costul metru cub apa, fie ca e vorba de calitatea serviciilor. Cum veti rezolvati aceaste probleme?

Marius Petre: În trecut am avut o luptă continuă cu reprezentanții Hidro Prahova. Din păcate nu am avut susținere din partea reprezentanților partidelor politice din consiliul local. Aceasta fiind o dovadă clară că este necesar ca în Consiliul local să se afle persoane care apără interesele cetățenilor. Când voi ajunge în primărie voi reanaliza contractul și voi lua măsurile care se impun.

Plopeni.com: Exista un numar foarte mare de tineri care din nefericire nu au optiune pentru locuinta si din acest motiv locuiesc cu parintii, existand astfel incredibila situatie ca intr-un apartament sa locuiasca doua sau trei generatii. Exista in programul dv. un proiect de dezvoltare a unui cartier de locuinte pentru tineri? Daca da cat de fezabil este acesta?

Marius Petre: În trecut unii au promis acest lucru în campania electorală și s-a dovedit a fi un proiect nerealist. Momentan, în Plopeni, nu se poate dezvolta un cartier de blocuri ANL, dar vom căuta soluții pentru construirea unuia sau două blocuri prin programul ANL.

Plopeni.com: Unul din punctele forte ale orasului recunoscut la nivel national este calitatea scolii. Ani de-a randul de pe bancile scolilor din Plopeni au plecat elevi instruiti in diverse domenii. Cum veti face sa sprijiniti educatia, fie ca e vorba de Gradinita, Scoala Generala, Liceu?

Marius Petre: Fiindcă suntem echipa cea mai tânără care are cea mai proaspătă amintire din perioada anilor de școală, ani cu multe realizări, dar marcată și de unele lipsuri în ceea ce privește dotările sau amenajările claselor și laboratoarelor ne dorim să sprijinim instituțiile de învățământ din orașul Plopeni. Vom susține atât din bugetul local cât și prin accesarea de fonduri europene: dotarea Școlii Carol I cu o sală de sport amenajată și utilată corespunzător, dotarea laboratoarelor și a cabinetelor cu aparatura necesară, implementarea programului școală după școală ( after school)  în locația stabilită în urmă cu ani buni,  sprijinirea demersului pentru înființarea unui cabinet de logopedie și a unui cabinet medical în incinta Grădiniței Frunză de Stejar.

Plopeni.com: Un element pe care generatia tanara il comenteaza la noi pe site sau pe pagina de facebook este faptul ca anexele gospodaresti (cotetele) sunt elemente care nu o dau o nota frumoasa orasului, dar care e drept, ani la randul au sustinut multe familii si care pentru generatia parintilor au reprezentat o sursa suplimentara de alimentatie. Cum veti rezolva acest conflict intre generatii? De o parte generatia tanara care doreste eliminarea acestor anexe si poate construirea de locuinte pe aceste terenuri si generatia persoanelor mai in varsta care au nevoie de aceste spatii pentru a-si suplimenta veniturile?

Marius Petre: În toată această perioadă din campania electorală am afirmat de nenumărate ori că este necesar să se inventarieze anexele gospodărești și să se identifice cele neutilizate pentru a putea curăța și igieniza spațiile și pentru a le putea utiliza în beneficiile orașului, inclusiv microsere, terenuri sportive, etc.

Plopeni.com: Situatia cainilor fara stapan nu mai reprezinta o problema la fel de mare ca acum doi, trei ani in urma insa situatia este departe de a fi rezolvata. Cum veti rezlolva problema cainilor fara stapan, mai ales ca precedentul Consiliu Local a votat o decizie care interzice prezenta acestora pe Domeniul Public al Orasului Plopeni?

Marius Petre: Pentru problema câinilor comunitari avem în programul nostru absorbția de fonduri europene pentru construirea unui adăpost conform normelor europene în vigoare.

Plopeni.com: O alta problema acuta este reprezentata de mizeria de la marginea padurilor. Cum veti solutiona aceasta problema? Cei de la Mediu sau Ocolul Silvic Plopeni au fost consultati?

Marius Petre: Această întrebare este irelevantă. Este datoria primarului în funcție să îi consulte pe cei de la Mediu sau de la Ocolul Silvic. Cu toate acestea, echipa PMP Plopeni a raspuns prezent acțiunii civice organizate de Robert Marius Dragună în data de 21 mai 2016 în vederea curățării zonei din Șantierul 2 alături de alte persoane cu spirit civic. Dorim să continuăm aceste manifestări civice cu implicarea tuturor cetățenilor din oraș, cu sprijinul Primăriei și al Ocolului Silvic.

Plopeni.com: Cum raspundeti celor care va stiu ca un  fost activist impotriva fostului Presedinte Traian Basescu, iar acum sunteti candidat din partea partidului condus de acesta?

Marius Petre: Nu am fost niciodată un activist împotriva pro sau contra politicienilor de la nivel național gen Iliescu,  Băsescu,  Dragnea și alții, dar am fost și sunt un activist pro intereselor plopenarilor și Plopeniului și asta am demonstrat -o de nenumărate ori.

Plopeni.com: In urma cu putin timp am publicat un articol pe site-ul nostru intitulat “Idei de campanile”. Ati citit articolul resprectiv? Daca da, veti implementa parte din aceste idei daca veti ajunge Primar?  Aveti sustinerea noastra in implementarea oricarei din aceste idei.

Marius Petre: Am citit articolul și o parte din idei se regăsesc și în programul pe care echipa noastră l -a prezentat plopenarilor și chiar dacă nu se află în acest program vom încerca să le realizăm.

Plopeni.com: Inainte de acest interviu pe pagina noastra de facebook am lansat o campanie de strangere de intrebari din partea cetatenilor orasului. In cele ce urmeaza o sa va prezentam aceste intrebari si avem rugamintea de a le raspunde prietenilor nostril, potentiali votanti ai dv.

Prieten plopeni.com: Care sunt deadline-urile promisiunilor din campanie? Dacă acestea sunt depășite, se va da vina pe altcineva sau se va înainta demisia? In orice societate privată, neîndeplinirea sarcinilor atribuite într-un interval de timp se sancționează cu demitere, dar în acest caz, conform legii, cetățenii nu pot sancționa acest lucru decât din patru, în patru ani, prin vot.

Marius Petre: Atât în viața personală cât și profesională mi -am asumat totul și am răspuns pentru deciziile luate. În cazul de față consider că termenul îl stabilesc locuitorii orașului în momentul în care își exercită dreptul de vot. În concluzie, termenul pentru realizarea tuturor proiectelor este mandatul de 4 ani, al primarului.

 

Prieten plopeni.com: Aveti in program anveloparea blocurilor? Daca da, cum doreti sa procedati? De unde se vor aloca fondurile necesare? Luati in calcul atragerea de fonduri europene? Daca da, cum veti incuraja crearea de asociatii de proprietari (acest criteriu fiind necesar pentru atragerea fondurilor).

Marius Petre:  Una din ideile prezentate de echipa PMP face referire la anveloparea blocurilor cu bani europeni.  Izolarea termica se va realiza cu 60% finantare europeana 20% cofinantare de la bugetul local si restul de 20% cota proprietari cu posibilitatea achitarii esalonat in functie de venituri.

Lucrarile prevazute sunt urmatoarele :

- izolarea termica a peretilor exterior

- schimbarea tamplariei exterioare la fiecare apartament cat si cea de la intrarea in casa scarii

- hidroizolarea si termoizolarea terasei blocului sau schimbarea acoperisului la blocurile cu sarpanta.

Pentru a concretiza această idee vom sprijini juridic, înființarea de asociații de proprietari. Întrucât în orașul Plopeni totul este descentralizat, o asociație se poate constitui din 6, 8 sau mai multe blocuri, această asociere aducând costuri foarte reduse pentru fiecare proprietar în parte.

Prieten plopeni.com: Ce veti face cu cotetele? Le veti darama sau nu?

Marius Petre: Deja am răspuns la aceasta întrebare.

 

Prieten plopeni.com: Ce solutii aveti pentru mirosul venit de la groapa de gunoi aflata la marginea padurii (in directia orasului Baicoi)?

Marius Petre: Datorită faptului că între cele două localități se află o barieră naturală, respectiv pădurea care delimitează orașele Băicoi și Plopeni, suntem îndreptățiți să credem că această problemă nu este una reală. Dacă totuși există și locatarii orașului o vor sesiza în mod oficial autorităților locale, vom sesiza la rândul nostru autoritățile județene și pe cele ale orașului Băicoi.

Prieten plopeni.com: Incepand cu anul 2017 bugetul local este suplimentat cu veniturile de la companiile care isi au sediul in santierul 2. Ce aveti de gand sa faceti cu acesti bani?

Marius Petre: Nu știm să existe o decizie definitivă prin care acea zonă să revină în patrimoniul Orașului Plopeni. În cazul în care decizia va fi una favorabilă nouă, acei bani vor completa bugetul local și vor fi administrați în mod eficient.

 

Prieten plopeni.com : In conditiile in care in cei 10 ani in care s-ar fi putut accesa fonduri europene primaria Plopeni nu a reusit sa implementeze nici un proiect prin care sa beneficieze de aceste finantari cum au facut dealtfel comunele din jur ( exp. Dumbravesti, Cocorasti, Valcanesti, etc ), care sunt investitiile pe care doriti sa le materializati prin intermediul acestor finantari?

Marius Petre: Dorim să atragem fonduri europene în mod prioritar, aceasta fiind singura soluție viabilă pentru dezvoltarea orașului. Principalele noastre proiecte pe fonduri europene sunt: construirea unor terenuri de sport, spatii de joaca pentru copii , reabilitare termica a blocurilor , reamenajarea si reconfigurarea spatiului urban al orasului Plopeni , infiintarea unui adapost pentru cainii comunitari.

 

Prieten plopeni.com : Care este metoda de evaluare pe care o folosiți pentru angajații primăriei și care este viziunea dvs referitor la pregătirea continuua a acestora? Dacă veți fi ales care este viziunea dvs referitor la întrebarea de mai sus ?

Marius Petre: Evaluarea funcționarilor se realizează în condițiile legii în vederea stabilirii gradului de atingere de către funcționarii publici a obiectivelor profesionale, prin raportare la atribuțiile curente din fisa postului, precum si in vederea stabilirii de indeplinire a criteriilor de performanta.

 

Prieten plopeni.com : Aveti in programul d-voastra planuri de creare de noi terenuri de sport pentru tineri? Daca da, care sunt acestea? Aveti in plan sa inchiriati terenurile actuale(sau printr-un parteneriat intre primarie si detinatorii acestor terenuri) ca locuitorii orasului sa aiba acces gratuit la aceste terenuri? (Ma refer aici la terenul de fotbal, terenurile de tenis, sala Polivalenta, sala de sport a liceului). Ati fi de acord cu construirea unei piste de biciclete care sa faca legatura intre Ploiesti si Slanic?

Marius Petre: Deoarece sunt o persoana activa si unul din proiectele noastre este crearea de noi terenuri de sport, chiar eu imi doresc sa am posibilitatea de a practica sport zilnic in acest oras. Cu siguranta vom crea terenuri noi de sport si vom negocia si pentru cele existente deja pentru a putea fi utilizate gratuit de locuitorii acestui oras. Referitor la pista de biciclete care sa faca legatura intre Ploiesti si Slanic , e putin spus ca sunt de acord, vom sustine cu tot ce depinde de noi pentru a se putea realiza.

Prieten plopeni.com: Din 2015 Plopeni s-a infratit cu localitatea Millau din Franta. Ce inseamna acest lucru? Care sunt avantajele locuitorilor orasului Plopeni din aceasta infratire si cum se pot organiza excursii/schimburi culturale intre locuitorii celor 2 orase avand sprijinul Primariei?

Marius Petre: In momentul in care voi ajunge in functia de primar a orasului Plopenivoi afla detaliile legate de infratirea celor doua localitati si voi face public beneficiile aduse de aceasta. Probabil beneficiul principal ar fi sa invatam din experienta lor in administratia publica locala.

Prieten plopeni.com: Cum ar argumenta că poate face mai multe lucruri pentru cetățenii orașului, în contextul politic actual?

Marius Petre: Intrebarea nu este explicita si nu inteleg daca va referiti la contextul politic local, judetean sau national. Noi, echipa PMP, consideram ca la nivel local este importanta persoana si echipa, adica primarul si persoanele care fac parte Consiliul Local.S-a demonstrat ca politicul de la nivel judetean si national nu au ajutat cu nimic orasul Plopeni, fapt foarte vizibil in ultimii 26 de ani.

 Prieten plopeni.com: Care sunt pașii pentru atragerea fondurilor europene. CONCRET, punctual.

Marius Petre: Cele trei proiecte pe care intentionam sa le realizam in prima faza cu finantare nerambursabila din fondurile europene structurale si de investitii prin POR 2014-2020 (Programul Operational Regional) se va face avand ca Autoritate de Management, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

     Ca si prim pas va fi identificarea axei de finantare din cele 11 axe prioritare ( plus axa de asistenta tehnica) propuse prin POR 2014-2020 , program ce are in total o alocare de 8,2 miliarde euro, din care 6,7 miliarde sprijinul UE iar diferenta de 1,5 miliarde contributie nationala. Asadar, incadrarea celor trei proiecte propuse de noi este urmatoarea:

 •          Reabilitarea si reconfigurarea spatiu urban Plopeni         

Se va realiza prin intermediul axei prioritare 4: sprijinirea dezvoltarii urbane durabile

Acest proiect vizeaza reabilitarea infrastructurii publice pietonale si a spatiilor verzi si va avea un impact direct asupra comfortului si a calitatii spatiului public incluzand refacerea pavajelor la standarde occeidentale, inlocuirea mobilierului urban, a stalpilor de iluminat, trecerea cablurilor in subteran si reamenajarea peisagistica a spatiilor verzi.

 •          Amenajarea de spatii multifunctionale de recreere, sport si joaca

Se va realiza prin intermediul axei prioritare 4: sprijinirea dezvoltarii urbane durabile

Acest proiect include terenuri de sport multifunctioale ( baschet, fambal, volei), teren minifotbal, mese tenis de masa, locuri de joaca ptr copii dar si echipament ptr varsnici.

 •          Reabilitarea termica a blocurilor de locuinte

Se va realiza pri intermediul axei prioritare 3: sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon

Acest proiect are ca scop imbunatatirea eficientei energetice a locuintelor si presupune urmatoarele lucrari:

ü  Izolarea termica a peretilor exteriori ai blocului

ü  Inlocuirea tamplariei exterioare existente, inclusiv a celei aferente accesului in casa scarii

ü  Inchiderea balcoanelor cu tamplarie PVC

ü  Termohidroizolarea terasei, respectiv termoizolarea planseului peste ultimul nivel in cazul existentei sarpantei

ü  Repararea acoperisului tip terasa/ sarpanta, inclusiv a sistemului de colectare a apelor meteorice

Realizarea propriu -zisa a proiectelor va  fi precedata de analiza criteriilor de eligibilitate si a criteriilor de evaluare a proiectelor. Se va face de asemenea analiza conditiilor financiare pentru  axele prioritare de finantare la care se incadreaza respectivele proiecte pentru identificarea plafoanelor alocate, nivelul si structura cofinantarii ce trebuie asigurata din bugetul local.

Urmatorul pas il constituie pregatirea documentatiei propriu-zise si completarea cererii de finantare.

 

Prieten Plopeni.com: Se vorbește despre competenta celor care candidează .Care sunt realizările majore ale echipei dumneavoastră ..și ce plus pot aduce acești oameni ptr plopeni ? Înțeleg ca poate entuziasmul tineresc poate fi un avantaj, dar sunteți convins ca e nevoie de mai mult.Ii respect pe cei care sunt pe lista ptr ca unii mi au fost colegi pe alții îi cunosc personal dar un om care la 28 de ani are ca ocupație " student" nu prea îmi inspira nimic !

Marius Petre: Desi suntem o echipa constituita de putin timp, suntem niste oameni seriosi si profesionisti care datorita entuziasmului nostru tineresc , am reusit SINGURI sa ne mobilizam si sa gasim solutii si proiecte eficiente pentru un viitor luminos al orasului in care traim. Noi suntem exact ceea ce Plopeniul are nevoie si  dorim sa aducem cu adevarat CORECTITUDINE, TRANSPARENTA, EFICIENTA SI COMPETENTA  pentru a revolutiona complet sistemul de administratie publica locala.

Referitor la omul de 28 de ani cu ocupatia student, ma bucur ca am ocazia sa precizez ca acesta este un om cu o vasta experienta profesionala activand in domeniile vanzari, financiar-bancar, contabilitate, din cadrul unor companii importante si multinationale precum Raiffeisen Bank Romania, BRD Group Societe General, SC Flanco Retail S.A. , datorita studiilor absolvite:  Colegiul economic “Virgil Madgearu” Ploiesti (2007) , ASE Bucuresti,  Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului  (2011),  ASE Bucuresti , Master Managementul Proiectelor de Dezvoltare Rurala si Regionala (2013), Cursul de calificare acreditat” Formator de Formatori” (2012), Cursul de calificare acreditat “ Director de Vanzari “(2013).

Actualmente, in paralel  cu cea de- a doua facultate USH- Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Bucuresti (2015-prezent)  si un job de terapeut pentru copii cu tulburari din spectrul autism, face voluntariat la Asociatia “Invingem Autismul “ si culmea, ca bonus, acest “ student de 28 de ani”, datorita Masterului absolvit , este cea mai pregatita persoana pentru a implementa , demara si accesa fonduri europene in vederea realizarii obiectivelor noastre.  Va multumim ca ne-ati oferit oportunitatea sa va demonstram ce oameni competetnti si modesti avem in echipa noastra.

 

Multumesc pentru participarea la interviu si success!

MP

Comentarii  

 
+3 #1 cetatean Plopeni 28-05-2016 11:53
A iubi și a promite nu costă nimic (valabil pt toți candidatii la postul de primar ) .
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează