1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Millau si Plopeni, orase infratite

PDF Imprimare Email

Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

 Intr-un cadru festiv, partile au semnat colaborarea care se vrea fructoasa atat din punct de vedere cultural cat si socio-economic.

Orasul Millau, este situat in sudul Frantei, in regiunea Midi-Pirinei, este situata la confluenta raurilor Tarn si Dourbie. Teritoriul orasului este parte a Parcului Regional Natural Grands Cuasses. Are o populatie de 22013 locuitori.

Sa speram ca aceasta infratire va fi benefica pentru ambele orase.

Sursa info: https://en.wikipedia.org/wiki/Millau

Sursa foto: Casade Cultura Plopeni / facebook

plopeni-millau

Comentarii  

 
0 #1 Jan 15-10-2015 23:13
Daca plopeniul sa infratit cu Millau, ce avantaje au locatari orasului?
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează