1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Cultura

Aplauze pentru Irina!

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Sunt momente in viata cand cuvintele nu-si gasesc rostul. Astazi este un astfel de moment. Sunt situatii cand linistea trebuie sa inlocuiasca vorbele, acest lucru se intampla deobicei in situtatii triste. Pentru noi cei din Plopeni, din fericire, linistea TREBUIE inlocuita cu aplauze!

Melomanii spanioli uimiti de un plopenar

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Cand pleci de acasa, indiferent de varsta pe care o ai, pe langa faptul ca incepi o noua viata, inseamna ca pui punct si unei vieti care iti va lipsi, chiar daca anterior  a fost rau sau  poate bine. Aceasta despartire de casa e cu atat mai dificila cand este facuta in copilarie sau adolescenta. Astfel este si povestea lui Costin. Costin si-a urmat parintii in Spania si a dorit sa-si continue visul acolo printre straini. Din fericire, a reusit. Acolo unde poate ca e de doua ori sau de trei ori mai greu decat acasa. E un om fericit, care indiferent ce usa deschide, se recomanda a fi roman. Dar nu orice roman, roman din Plopeni.

"Pro Musica" la editia a V-a

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Aflat la a V-a editie, Festivalul "Pro Musica", festival de muzica corala, se va desfasura in acest sfarsit de saptamana la Casa de Cultura Plopeni. Va prezentam detaliile evenimentului primite de la organizatori.

Refresh spre un viitor mai bun

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Lasand in spate bucuria reusitei unui eveniment, pe care cu mai putin de o luna in urma, nu il credeam posibil, cred, ca la aproape o saptamana dupa demararea proiectului "Cartea din Parc", ar fi cazul sa stam stramb si sa judecam drept situatia in care ne gasim.

Primul proiect outdoor din Plopeni, la start

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

A fost si inca este: "Cartea din parc" nu este un proiect pierdut la nastere ci este un proiect care din prima zi a reusit! Un numar impresionant de copii si un numar frumos de parinti au tinut sa fie langa noi la primul proiect ce nu are legatura cu mediul on-line.