1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Aplauze pentru Irina!

PDF Imprimare Email

Sunt momente in viata cand cuvintele nu-si gasesc rostul. Astazi este un astfel de moment. Sunt situatii cand linistea trebuie sa inlocuiasca vorbele, acest lucru se intampla deobicei in situtatii triste. Pentru noi cei din Plopeni, din fericire, linistea TREBUIE inlocuita cu aplauze!

Si pentru ca nu eu trebuie sa vorbesc, ci faptele, va prezint in cee ace urmeaza cel mai mare succes in educatie pe care orasul nostru l-a avut vreodata:

Doamnelor si Domnilor, Irina IONITA, a reusit performanta sa ocupe locul 1 la Concursul International de Limba Franceza desfasurat la Cluj – Napoca in mai multe probe:

-          Individual;

-          Echipa;

-          Cel mai bun interlocutor.

Dupa cum spuneam initial, apaluzele trebuie sa tina locul cuvintelor: Felictari Irina si pentru acest mare succes! Felicitari si profesorului ei, d-na prof.  Adelina Venete!

Diploma02A03A04A

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează