1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

No comment

No comment - UMP

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Un reportaj aparut ieri la Antena 3. Apasa-ti "Citeste mai mult" pentru video.

Strada mea

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Pentru ca demersul sau concursul nostru "Strada mea.." a intrecut orice asteptare a noastra in termeni de vizitatori, am revenit de data asta aici pe site cu solicitarile prietenilor de pe facebook. Mai jos gasiti o serie de fotografii cu strazile amintite de voi: Independentei, Smardan, Libertatii, Biruintei si Leului.

Mega Image deschis oficial

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Dupa cum stiti, astazi, 29 Decembrie 2012, a avut loc deschiderea oficiala a Mega Image Plopeni. Iata mai jos cateva imagini cu magazinul. 

No comment: "Va plac cojile de seminte?"

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Iata mai jos un mesaj afisat la scara unui bloc din centrul orasului nostru. Felicitari pentru originalitate.

Gest extrem in ziua alegerilor

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:26

Am primit de la un cititor fotografia de mai jos. Nu avem mai multe detalii legate de motivatia si persoana in cauza, insa am aflat ca totul s'a finalizat cu bine. Daca aveti mai multe detalii, va rugam sa le adaugati in zona comment.