1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Politic

Candidati Parlamentare - Colegiul Ploiesti Slanic

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Cu cateva zile in urma la Biroul Electoral Judetean, formatiunile politice au depus listele cu candidati pentru Alegerile Parlamentare 2012. In cele ce urmeaza va prezentam, lista candidatilor pentru Colegiul Ploiesti - Slanic, colegiu pentru care votam si noi cetatenii orasului Plopeni.

Componenta Consiliului Local Plopeni - Oficial

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Suntem in masura sa va anuntam numele viceprimarului si componenta oficiala a echipei de Consilieri Locali  precum si componenta comisiilor. Iata mai jos detalii:

Rezultate Alegeri 2012 Plopeni

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Am intrat in posesia rezultatelor in urma numararii voturilor de la toate sectiile de votare. Iata situatia in Plopeni:

Dragos NITA, reales Primar

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

In urma numararii voturilor din toate sectiile, actualul Primar, Dragos Nita a fost reales  in functie. Nu avem inca cifrele oficiale, insa in cursul zilei de maine vom reveni cu amanunte. 

primar

Campania din cutia de scrisori (e-mail)

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Partidele politice implicate in “Lupta pentru Primarie” recurg la toate metodele de a ne convinge sa ii votam. Din “arsenalul”campaniei, nu lipesesc: sms-urile, scrisorile prin posta, fluturasii, calendare samd. Au apelat la acest mod de campanie partide precum, USL ( pentru Consiliul Judetean), PRM ( pentru Consiliul Local) si PD-L (pentru postul de Primar).