1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Publicitate

Centrul educational Alfa + Education

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

Orasul nostru intra in randul oraselor cu centre de limbi straine, numele centrului este Alfa + Education.
A invata o limba straina nu mai este atat de greu pe cat pare, cu Alfa + inveti altfel limbile straine.

Update - Angajari Mega Image Plopeni

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

Pentru cei interesati, site-ul nostru www.plopeni.com va pune la dispozitie mai multe detalii legate de posturile disponibile la magazinul Mega Image Plopeni. Aceste date ne'au fost furnizate de angajator.

Angajari la Mega Image Plopeni

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

Mega Image va deschide un nou magazin - Mega Image Plopeni. In acest sens, magazinul face angajari. Iata mai jos pozitiile cautate de angajator.

Anunturi imobiliare 2012

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

Site-ul nostru este dispus la publicarea anunturilor de orice fel. Asteptam mesajele voastre la adresele de e-mail cunoscute: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza si Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Anunt important

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

In Plopeni, zona Cinematograf, s-a gasit un caine rasa brac german, femela, in varsta de max 1 an. Culoare maro (cap) si maro inspicat cu alb (corp) - vezi foto. Proprietarul este rugat sa sune la 0723.766.110, la orice ora!