1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Social

Idei de campanie pentru Plopeni

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Pentru ca suntem in prag de alegeri si evident vom primi asigurari de la vecinii nostri politicienii ce si cum despre binele urbei noastre, ne-am gandit, pentru a le usura munca, sa le sugeram cateva actiuni, nu doar interesante ci si necesare a.i. orasul Plopeni sa fie asa cum toti ni-l dorim. Ceea ce urmeaza sunt ideile noastre ale celor de la plopeni.com – Stiri de acasa. Daca Primarul ales si echipa de consilieri nou aleasa vor considera ca ideile noastre merita a fi implementate, suntem aici pentru a ajuta la infaptuirea lor.

Marea Curatenie, Plopeni, 28 Mai

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Un grup de tineri din orasul nostru au considerat ca ceea ce se intampla cu cea mai mare bogatie pe care orasul nostru o are, este alarmant! Padurea Plopeni, ca despre ea vorbim, se gaseste intr-o stare (cel putin in zonele marginale), care nu ne reperezinta. Acesti grup de tineri au preluat initiativa si doresc igienizarea zonelor de padure din imediata apropiere a orasului. In acest scop,  acesti tineri doresc implicarea cat mai multor localnici, a institutiilor locale (cu logistica) precum si a unor sponsori pentru a putea procura cele necesare strangerii gunoaielor.

Corina prinde "Aripi smulse" spre succes!

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Ca orasul nostru nu duce lipsa de talente am demonstrat-o in ultima perioada cu varf si indesat. La noi pe site ati auzit pentru prima oara de nume precum Ionut Zinca, Irina Ionita sau oricare alta persoana cu buletin de Plopeni care a reusit sa performeze in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Ca nu ne vom opri aici, e evident pentru toata lumea. De ce? Pentru ca exista resursa umana in micul nostru oras gata sa explodeze si sa uimeasca lumea. Asa este si cazul Corinei Savu!

Cel mai bun elev din Romania la Limba Franceza e din Plopeni

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Anul trecut, pe aceasta vreme va prezentam o tanara domnisoara care cu greu a vrut sa faca cunoscuta performanta sa de atunci. Sigur, vorbim despre Irina. Fata iubitoare de cultura franceza. Daca anul trecut a reusit sa aduca acasa, la Plopeni, bronzul la Olimpiada Nationala de Limba Franceza, anul acesta si-a imbunatatit performanta.

Program liturgic in Saptamana Patimilor

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:25

Ca in fiecare an va facem cunoscut programul liturgic al Bisercii "Inalatarea Domnului"din orasul nostru.