1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Corina prinde "Aripi smulse" spre succes!

PDF Imprimare Email

Ca orasul nostru nu duce lipsa de talente am demonstrat-o in ultima perioada cu varf si indesat. La noi pe site ati auzit pentru prima oara de nume precum Ionut Zinca, Irina Ionita sau oricare alta persoana cu buletin de Plopeni care a reusit sa performeze in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Ca nu ne vom opri aici, e evident pentru toata lumea. De ce? Pentru ca exista resursa umana in micul nostru oras gata sa explodeze si sa uimeasca lumea. Asa este si cazul Corinei Savu!

E o tanara domnisoara care ca si ceilalti tineri pe care site-ul nostru i-a promovat, este nascuta si crescuta in Plopeni. Iubeste scrisul mai mult ca orice si lucrul asta o face fericita, dar mai ales ii da posibilitatea sa traiasca intr-o lume mai frumoasa pe care toti ne-o dorim. Lumea Corinei este lumea cuvintelor  frumos scrise si asezata intr-o ordine pe care talentul sau te face sa le urmezi fara sa simti ca timpul (din lumea reala) trece!

Asadar, in orasul nostru, ne bucuram sa va anuntam, exista  o tanara domnisoara autoare de romane. Primul ei roman lansat se numeste “ Aripi smulse”. Iata ce ne-a declarat Corina cu o modestie rar intalnita in vremurile pe care le traim.

“Dupa cum poate stiti si dumneavoastra a fi scriitor in Romanaia este ceva foarte greu. Marile edituri nu dau sanse, ca sa fiu draguta va spun asa, tinerilor scriitori. Pot spune ca am avut noroc sa gasesc o editura foarte buna, infiintata cu acest scop. Increderea este si ea o valoare destul de greu de obtinut si totusi am riscat. Astfel, a luat nastere romanul Aripi smulse. Nu ma consider o valoare, dar imi place foarte mult sa scriu. Cum locuim intr-un orasel, am vrut sa impart cu toti locuitorii orasului nostru acest vis devenit realitate.” 

Povestea romanului este foarte frumos exprimata de crticul Alensis de Nobilis:

’’Citim un roman în care dragostea se împleteşte cu crima într-un senzaţional periplu al personajelor prin situaţii conflictuale de viaţǎ. Dragostea se contopeşte cu ura, interesul cu altruismul, fericirea cu drama. Alicia, o tânǎrǎ femeie venitǎ dintr-o provincie din Mexic într-un mare oraş al ţǎrii, în urma despǎrţirii de primul iubit, intrǎ într-o încurcǎturǎ din care iese punându- se la adǎpost ca amantǎ a şefului cartelului drogurilor din Juarez. În realitatea lumii ei se întâmplǎ mai multe crime, persoane pe care le cunoaşte sunt ucise. Toate indiciile Poliţiei duc la ea; este arestatǎ şi eliberatǎ, curtatǎ şi dispreţuitǎ chiar de dragostea ei adevǎratǎ: detectivul Carlos Diaz, unul dintre cei mai buni poliţişti din oraş. În aceastǎ primǎ parte a cǎrţii, cititorul este sedus de o tulburǎtoare poveste a unei femei care îşi doreşte sǎ fie fericitǎ şi iubitǎ, sǎ acceadǎ la statulul de fiinţǎ umanǎ liberǎ şi demnǎ, dar trǎieşte contrariul: acuzaţia de crimǎ, nebunia, viaţa ca o depresie continuǎ.’’

O felicitam pe Corina pentru acest prim pas in cee ace se va numi marea sa cariera si ii uram mult, mult success!

Cei care doresc sa-I cumpere romanul, o pot contacta pe Corina pe pagina sa de facebook.

Dupa cum stiti, site-ul nostru si pagina de facebook, promoveaza si incurajeaza toate persoanele cu buletin de Plopeni care au reusit in domeniul lor de activitate. Daca stii pe cineva care a performat in domeniul sau, te rog anunta-ne si noi ii facem cunoscuta povestea!

Plopeni.com- Stiri de acasa, promoveaza calitatea!

corina savu

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează