1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • Rezultate partiale Alegeri Locale 2016, astazi ora 10.00

  Avem rezultatele partiale inregistrate astazi la ora 10.00. Avem si votul la Consiliul Local.

  Iata mai jos situatia:

 • Plopenarii i- au acordat inca un mandat lui Dragos Nita

  In urma alegerilor de duminica 5 iunie, orasul Plopeni continua cu Primarul in functie. In urma numararii paralele domnul Dragos Nita (PNL) a acumulat un numar de 61% din voturile valabil exprimate. Pe locul doi clasandu-se candidatul PSD, Viorel Nedelcu. Felicitari castigatorului si echipei sale. Nu avem inca informatii despre situatia la Consiliul Local, va vom informa imediat ce le vom afla.

 • Marius Petre si echipa sa, suflul tanar al alegerilor

  A treia persoana care a raspuns afirmativ solictarii de a ne acorda un interviu este Mariu Petre candidat al PMP pentru postul de Primar al orasului nostru. Iata mai jos ceea ce a avut de spus tanarul candidat.

 • Ghiorghita SACALUS: "Fii curajos, voteaza schimbarea!"

  Incepand de astazi deschidem usa campaniei electorale. Am discutat cu candidatii pentru postul de Primar al orasului Plopeni. Au avut amabiliatatea de a ne raspunde intrebarilor noastre trei din cei cinci candidati, in ordinea raspunsurilor primite: Ghiorghita Sacalus (ALDE), Dragos Nita (PNL), Marius Petre ( PMP). 

  Astazi, publicam interviul cu domnul Ghiorghita Sacalus.

 • Millau si Plopeni, orase infratite

  Ieri, 28.09.2015, in cadrul sedintei Consiliului Local al orasului Plopeni, a fost oficializata infratirea localitatilor Millau din Franta cu orasul nostru.

Sport

Semimaratonul Orasului Plopeni

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

Pentru ca in orasul nostru activitatile sportive au fost si vor fi ceva normal, avem bucuria sa va anuntam ca la jumatatea lunii octombrie se va desfasura un eveniment care va readuce Padurea Plopeni in centrul atentiei noastre. Asociatia Elite Running a avut inspiratia sa includa in calendarul activitatilor dumnealor si orasul nostru, tinand cont de frumusetea naturala a Plopeniului. Va prezentam in ceea ce urmeaza, anuntul organizatorilor referitor la "Semimaratonul Orasului Plopeni". plopeni.com - Stiri de acasa are bucuria sa se gaseasca in lista partenerilor media.

Norii sunt si anul asta prieteni cu Ionut

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

Se spune ca e foarte usor sa ajungi in top, dar este foarte greu sa te mentii. Sa ne confirme acest lucru o sa'l intrebam pe Ionut Zinca la prima intalnire. Noi nu avem la momentul prezent decat sa ne scoatem, din nou, palaria in fata lui.

Winter Kids Cup, editia a IV-a

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

Atunci cand avem ce sa spunem lumii despre orasul nostru, o facem. Da, acest om inimos, iubitor de fotbal, se incapataneaza sa duca mai departe traditia turneelor de mini fotbal in Sala Polivalenta din Plopeni.

Adanc in "munte" in Macedonia

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

Cum aventura inseamna actiune, uite ca am primit primele vesti de la prietenii nostri. Avem detalii despre cea mai frumoasa si palpitanta poveste pe care Motoschetarii au avut'o pana acum in incercarea lor de a cucerii Balcanii. Istorisirea de mai jos ne'a fost relatata de baieti in exclusivitate. Va lasam sa va bucurati de o poveste pe care cu siguranta si ei si noi nu o vom uita nici o data.

Motoschetarii din nou la drum

Marţi, 11 Decembrie 2018 12:27

In viata exista doua categorii de oameni, cei care fac ca lucrurile sa se intample si cei care urmaresc evenimentele produse de cei din prima categorie. Ca si anul trecut, va voi vorbi de cei care produc evenimente.